Update: Duitser maakt indruk op Petrovic: Ik wil dat hij bij ADO blijft

Update: Duitser maakt indruk op Petrovic: "Ik wil dat hij bij ADO blijft"

23-07-2016 19:33
8

ADO Den Haag heeft Tom Trybull op proef. De 23-jarige Duitse middenvelder krijgt zaterdag de kans om zich te bewijzen in het oefenduel met Kardemir Karabukspor uit Turkije.

Trybull traint al een paar dagen mee, weet Voetbal International. ADO kan wel een paar nieuwe spelers gebruiken. Trainer Zeljko Petrovic heeft een erg krappe selectie. Ook op het middenveld is de spoeling dun. Hij beschikt over een aantal middenvelders die normaliter in de basis spelen.

De proefspeler zou de mogelijkheden bij ADO kunnen vergroten. Hij beschikt in ieder geval over ervaring. Hij kwam eerder uit voor Werder Bremen en St. Pauli. Bovendien speelde de Trybull een aantal jeugdinterlands voor Duitsland. Vorig seizoen speelde de Duitser bij Greuther Fürth.

ADO komt zaterdag in actie nadat een oefenduel op vrijdag met Al Shabab uit Saoedi Arabië niet doorging. De oefenwedstrijd tegen de Turken wordt om 17.00 uur gespeeld bij HVV Laakkwartier.

Update 23/7: Zeljko Petrovic ziet toekomst in Trybull. Tijden het oefenduel met Karabükspor (2-0 winst) liet de middenvelder zaterdagmiddag een prima indruk achter. "Ik wil dat hij bij ADO blijft. Wat mij betreft bieden wij hem een contract aan", tekent VI op uit de mond van de trainer van de Hagenaars.