Klopp euforisch: 'Meest interessante is dat hij nog zoveel meer gaat laten zien'

Klopp euforisch: 'Meest interessante is dat hij nog zoveel meer gaat laten zien'

22-07-2016 21:01
7

Jürgen Klopp is zeer verheugd met de komst van Georginio Wijnaldum. De manager van Liverpool denkt dat de Nederlander nog lang niet zijn beste periode van zijn carrière heeft gehad.

Gini tekende vrijdag een contract bij Liverpool, dat hem voor zo'n dertig miljoen euro overneemt van Newcastle United. "Ik ben zo blij dat we hem binnen hebben en dat hij kan aansluiten bij ons (trainingskamp, red.) in Amerika", zegt Klopp op de clubwebsite van Liverpool. "Ik denk dat hij een geweldige speler voor ons is. Hij heeft al een aantal goede dingen laten zien in zijn carrière. Maar het meest belangrijke en interessante is voor mij en mijn staf dat hij nog zoveel meer gaat laten zien."

Ondanks dat Wijnaldum pas 25 is, heeft hij al veel ervaring, zo weet de manager. "Hij heeft al veel voor zijn land gespeeld, is aanvoerder geweest op jonge leeftijd in Nederland en heeft een zwaar jaar gehad in de Premier League. Deze ervaring geeft hem een goede basis om hier de uitdaging aan te gaan. En die uitdaging is zwaar", besluit Klopp.