Tijd dringt voor Bazoer: onzekerheid bij Ajax door personele problemen

Tijd dringt voor Bazoer: onzekerheid bij Ajax door personele problemen

23-07-2016 07:25
14

Ajax speelt dinsdag de eerste officiële wedstrijd van het seizoen 2016/2017. De Amsterdammers ontmoeten PAOK Saloniki in de derde voorronde van de Champions League en zitten in onzekerheid door personele problemen, meldt De Telegraaf.

Riechedly Bazoer haakte onlangs namelijk af met een blessure en is een vraagteken voor het eerste treffen met de Griekse tegenstander. Verder moesten Lasse Schöne en Amin Younes zich laten behandelen op vrijdag, normaliter een vrije dag. Volgens De Telegraaf is het nu een 'komen en gaan' van Ajacieden. Ook Arek Milik meldt zich op De Toekomst.

Of hij inzetbaar is tegen PAOK is nog maar de vraag. De Poolse spits wordt getest of hij op tijd fit is om in ieder geval een gedeelte van de wedstrijd mee te doen. Kasper Dolberg lijkt anders zijn vervanger, terwijl Mateo Cassierra eventueel de plek van Younes kan opvullen. Overigens liggen Younes en Schöne voor op schema. Zij krijgen evenals Milik enkele tests voor hun kiezen. Ajax wacht gespannen af of zij een reactie krijgen op lichte blessures.

'Voor Bazoer wordt het een race tegen de klok', luiden de duidelijke woorden in het dagblad. Zijn bovenbeenblessure is nog niet hersteld. De klachten verdwenen niet rondom de voorbije oefenduels met AA Gent en Olympique Marseille. 'PAOK leek haalbaar, maar daarover bestaat nu toch twijfel.'