Van der Vaart is totaal verrast door transfer 'nieuwe Van der Vaart': 'Wow!'

Van der Vaart is totaal verrast door transfer 'nieuwe Van der Vaart': 'Wow!'

23-07-2016 08:09
5

Rafael van der Vaart is dolblij voor Hamburger SV. De Duitsers hebben Alen Halilovic van FC Barcelona aangetrokken. Een topaankoop, erkent de Nederlandse voetballer van Real Betis. Van der Vaart voelt zich vereerd.

"Wow! Ik ben totaal verrast dat mijn voormalige club zo'n goede speler heeft aangetrokken", reageert Van der Vaart in BILD. "Ik heb vaak tegen mezelf gezegd dat ik me afvroeg of HSV hem überhaupt wel kon halen." Halilovic is door BILD al bestempeld als nieuwe Van der Vaart en gaat met nummer 23 spelen, het nummer waarmee Van der Vaart dé grote held van Hamburg werd. "Mooi om te zien dat Alen nummer 23 krijgt. Een grote eer voor mij."

"Ik denk dat hij met zijn 360-graden-ogen een publiekslieveling wordt", vervolgt Van der Vaart, doelend op het feit dat Halilovic als het ware ogen in zijn achterhoofd heeft en alles ziet. "Alen heeft een zeer goede techniek en dynamiek. Dat combineert hij met een ongelooflijk overzicht. Hij ziet alles, weet altijd wat er gebeurt en kan zelfs zien wat er in zijn rug gaande is."

Lees ook: Halilovic lovend over 'legende' Van der Vaart