Zaakwaarnemer Büttner bevestigt namen van geïnteresseerde clubs: Dat klopt

Zaakwaarnemer Büttner bevestigt namen van geïnteresseerde clubs: "Dat klopt"

23-07-2016 09:04
5

Voor de geïnteresseerde Nederlandse clubs wordt het een hels karwei om Alexander Büttner binnen te hengelen. Een behoorlijk aantal buitenlandse club heeft belangstelling. Bovendien heeft de 27-jarige back voorlopig geen trek in een terugkeer naar de Eredivisie.

Büttner mag vertrekken bij Dinamo Moskou. Een aantal clubs heeft daar lucht van gekregen. Eerder deze week werd bekend dat Nederlandse clubs op hem azen. Zij krijgen concurrentie vanuit het buitenland. Onder meer Besiktas, Wolverhampton Wanderers en Villarreal zijn geïnteresseerd in de diensten van Büttner.

"Dat klopt", bevestigt zaakwaarnemer Aleksandar Bursac in de De Telegraaf. Volgens het dagblad wil Büttner op dit moment niet terugkeren naar Nederland. De 27-jarige verdediger kwam in het verleden uit voor Vitesse, waar hij in 2012 een transfer naar Manchester United verdiende.

Zijn verblijf op Old Trafford werd geen groot succes. Twee jaar geleden verkocht de Engelse topclub Büttner aan Dinamo Moskou, dat hem het laatste half jaar verhuurde aan Anderlecht.