Van Rhijn overtuigd door Ajax-bekende: 'Zou mijn percentage moeten krijgen'

Van Rhijn overtuigd door Ajax-bekende: 'Zou mijn percentage moeten krijgen'

23-07-2016 10:10
5

Stefano Denswil is blij dat hij in de persoon van Ricardo van Rhijn een nieuw Nederlands maatje bij Club Brugge heeft. De Belgen mogen blijkbaar ook Denswil bedanken. Hij overtuigde Van Rhijn om naar België te trekken.

"Opnieuw een Nederlander erbij, hé", zegt een tevreden Denswil in Het Nieuwsblad. Naast Denswil en Van Rhijn staat ook Ruud Vormer onder contract bij de Bruggelingen. "Na zijn eerste training wou Casper meteen met mij en Ruud (Vormer, red.) op de foto om dat toch even aan te tonen."

Wedden

Meer odds

Denswil en Van Rhijn zijn oude bekenden. Ze waren vroeger ploeggenoten bij Ajax. "We trainden toen ook vaak samen op vrije trappen. Misschien dat zijn schot zelfs nog iets krachtiger is dan dat van mij", zegt de verdediger, die door Club werd ingeschakeld om Van Rhijn naar België te halen. "Iemand moest hem toch overtuigen?"

"Sinds onze stage in Garderen begin juli stond ik dan ook bijna dagelijks in contact met Ricardo. Ik heb hem ook alle mogelijke informatie over de club gegeven. Eigenlijk zou ik aan de club dan ook mijn percentje nog moeten vragen", lacht Denswil.