'Steeds meer geruchten rond Van Persie: ook Portugese topclub doet bod'

'Steeds meer geruchten rond Van Persie: ook Portugese topclub doet bod'

23-07-2016 11:07
14

Robin van Persie kan zijn carrière mogelijk voortzetten bij Sporting Portugal. Volgens het Portugese medium Sport TV zijn de onderhandelingen tussen de topclub en Fenerbahçe, de werkgever van de Nederlandse spits, reeds geopend. 

De afgelopen weken gonst het van de geruchten rond de 32-jarige Van Persie. Een jaar geleden nam Fener de linkspoot over van Manchester United, maar nu al zouden beide partijen open staan voor een vertrek. 

Eerder deze week ontkende Fenerbahçe nog dat het de oud-aanvaller van Arsenal en Feyenoord van de hand wil doen. Op de achtergrond speelt er echter van alles. Spaanse media beweren dat Van Persie zich heeft aangeboden bij FC Barcelona, om daar als backup te gaan fungeren voor het vermaarde spitsentrio Messi-Suarez-Neymar.

Ook Paris Saint-Germain - met sinds kort Patrick Kluivert aan het roer als technisch directeur - ziet de alltime topscorer van Oranje als een interessante optie. Afgelopen seizoen eindigde Sporting Portugal op de tweede plek in de Portugese Primeira Liga. Komend jaar komt de topclub uit in de Champions League.