'Real wil United vuur aan de schenen leggen: éérst verkoop voor Pogba-deal'

'Real wil United vuur aan de schenen leggen: éérst verkoop voor Pogba-deal'

23-07-2016 12:10
5

De strijd om Paul Pogba is in alle hevigheid losgebarsten. Real Madrid en Manchester United zitten achter de peperdure Fransman van Juventus aan. Hoewel Manchester United de beste papieren lijkt te hebben, spreken Spaanse en Italiaanse media elkaar wel enigszins tegen. 

Volgens AS is trainer Zinédine Zidane er alles aan gelegen om zijn landgenoot naar de Spaanse hoofdstad te halen, al is men dan wel afhankelijk van de verkoop van James Rodríguez. De Colombiaanse spelmaker lijkt geen toekomst te hebben in Madrid.

Enkele haken en ogen zijn er sowieso voor de Madrilenen. Zo wil men niet verder gaan dan een jaarsalaris van tien miljoen euro, waar Manchester United dertien miljoen euro biedt. Ook speelt op de achtergrond de onzekerheid over een eventueel transferverbod. 

Volgens La Gazzetta dello Sport is juist Manchester United in een vergevorderd stadium met Pogba. Volgens de roze sportkrant uit Italië naderen Juventus en de Engelsen elkaar in de vraagprijs: Juve wil 120 miljoen euro zien, terwijl het hoogste bod van Manchester momenteel 110 miljoen euro bedraagt. Men verwacht in Italië dat beide clubs er op korte termijn uit gaan komen.