'Tottenham zet mes in de selectie: viertal blijft thuis en moet opkrassen'

'Tottenham zet mes in de selectie: viertal blijft thuis en moet opkrassen'

23-07-2016 11:58
5

Nabil Bentaleb (foto), Clinton N'Jie, Federico Fazio en Alex Pritchard moeten vertrekken bij Tottenham Hotspur. Britse media trekken die conclusie op basis van het feit dat de vier niet met de selectie van Spurs zijn afgereisd naar Australië, waar komende week twee oefenduels worden afgewerkt. 

Een groot aantal EK-gangers, waaronder Harry Kane, Mousa Dembéle, Dele Alli en Hugo Lloris, krijgt van manager Mauricio Pochettino rust en is niet op het vliegtuig gestapt naar Down Under, waar Tottenham tegen Juventus en Atlético Madrid speelt. 

Ook middenvelder Bentaleb, verdediger Fazio en vleugelaanvallers  N'Jie en Pritchard zijn achtergebleven in Londen. The Daily Mail schrijft dat Spurs het kwartet voor 1 september hoopt te slijten. Vooral de situatie van Algerijns international Bentaleb is opvallend. Een jaar geleden zette hij nog zijn contract onder een nieuw, vijfjarig contract op White Hart Lane. 

Tottenham haalde deze zomer twee nieuwe spelers: Victor Wanyama (Southampton) en AZ-spits Vincent Janssen. De verwachting is dat de transfer van Georges-Kévin Nkoudou, vleugelaanvaller van Olympique Marseille, binnen enkele dagen wordt afgerond.