Ajax-vertrek lijkt nabij na pijnlijke boodschap: geen rugnummer voor PAOK-duels

Ajax-vertrek lijkt nabij na pijnlijke boodschap: geen rugnummer voor PAOK-duels

23-07-2016 14:43
24

Ajax heeft voor de duels met PAOK Saloniki in de Champions League de voorlopige rugnummers ingestuurd. Daaruit valt af te leiden dat voor Thulani Serero echt geen toekomst meer lijkt te liggen in Amsterdam. 

De middenvelder staat namelijk helemaal niet op de lijst en heeft dus geen rugnummer gekregen. De Zuid-Afrikaan is door Ajax wel aangemeld bij de UEFA, maar krijgt geen rugnummer voor de wedstrijden tegen PAOK. Zijn '25' wordt voorlopig overgenomen door Kasper Dolberg. Serero staat bij Ajax op de nominatie om deze zomer te vertrekken. De middenvelder komt niet voor in de plannen van de nieuwe coach Peter Bosz.

Ajax Life meldt dat Anwar El Ghazi, Jairo Riedewald en Kenny Tete promotie hebben gekregen wat betreft de voorlopige rugnummers. El Ghazi droeg vorig seizoen nog nummer 21 op zijn rug en verhuist nu naar 7 voor de Champions League-wedstrijden. Tete heeft een basisnummer: hij speelt met nummer 2. Dat nummer kwam vrij door het vertrek van Ricardo van Rhijn naar Club Brugge. Riedewald draagt tegen de Griekse club rugnummer 4 en nieuwelingen Heiko Westermann en Mateo Cassierra krijgen respectievelijk nummers 16 en 19.