Einde aan transfersoap rond Limbombe: NEC bereikt akkoord met club

Einde aan transfersoap rond Limbombe: NEC bereikt akkoord met club

23-07-2016 18:07
4

Er is dan toch een einde gekomen aan de transfersoap rond Anthony Limbombe. NEC en Club Brugge bevestigen zaterdagavond dat er een akkoord is bereikt over de transfer van de aanvaller.

Limbombe tekent een contract voor vier seizoenen bij de Belgische topclub. NEC meldt dat er na 'constructieve onderhandelingen' een akkoord is bereikt met Club. Er was volgens de Belgische club ook belangstelling vanuit Spanje, Frankrijk en Italië voor Limbombe, over wie NEC met Toulouse al een akkoord had bereikt. De Belg had zijn zinnen echter gezet op een transfer naar Brugge.

De gesprekken tussen NEC en Club, dat eerder Ricardo van Rhijn van Ajax haalde, verliepen echter moeizaam, met een verschil van naar verluidt driehonderdduizend euro tussen het aanbod en de vraag. In een poging een transfer te forceren verliet Limbombe vorige week zonder toestemming het trainingskamp van NEC vanwege een conflict met de club over zijn sportieve toekomst.

Limbombe heeft drie seizoenen voor NEC gespeeld. Hij kwam in 2014 over van RC Genk. In Nijmegen had hij nog een contract tot de zomer van 2017 met een optie op nog een seizoen.