AZ nu al in bloedvorm: Dan kunnen we concluderen dat we supergoed bezig zijn

AZ nu al in bloedvorm: "Dan kunnen we concluderen dat we supergoed bezig zijn"

23-07-2016 19:07
16

AZ kan met een goed gevoel naar de Europa League-clash met PAS Giannina. De laatste oefenpot in aanloop naar het treffen met de Grieken werd zaterdagavond met 3-0 gewonnen van Hertha BSC. John van den Brom is dan ook in z'n nopjes. 

Wout Weghorst (twee keer) en Markus Henriksen scoorden tegen Hertha. "Het gaat mij om wat we wilden en wat daarvan is uitgekomen en of we zijn doorgegaan met waar we mee bezig zijn. Dan kunnen we concluderen dat we supergoed bezig zijn. We trekken de lijn van het einde van vorig seizoen door", aldus een tevreden AZ-trainer in gesprek met AZ TV.

Wedden

Meer odds

PAS Giannina, dat donderdag in Alkmaar op bezoek komt, is uitgebreid gescout. "Het is een fysiek sterke ploeg, met veel grote jongens. Ze spelen verdedigend en loeren op de counter. Ze proberen de twee grote spitsen te bereiken en van daaruit door te voetballen."

AZ heeft met wat blessureproblemen te kampen. Rens van Eijden brak tegen Hertha zijn neus en er waren nog twee anderen met pijntjes. "Dat was even jammer. Dabney dos Santos en Ron Vlaar heb ik uit voorzorg gewisseld. Dabney kreeg een tik op zijn kuit en met Ron doen we gewoon voorzichtig. Ik wil geen risico nemen in deze fase. Nu gaan we volle bak vooruit naar donderdag, want dan gaat het erom."