Update: Atlético Madrid ontkent geruchten rondom Argentijns Barcelona-target

Update: Atlético Madrid ontkent geruchten rondom Argentijns Barcelona-target

24-07-2016 16:30
10

Niet Kevin Gameiro (Sevilla) of Robin van Persie (Fenerbahçe), maar Atlético Madrid-spits Luciano Vietto komt de voorhoede van FC Barcelona versterken. Spaanse media schrijven dat zaterdag.

Onder meer AS meldt dat Barça 22 miljoen euro overmaakt naar titelconcurrent Atlético voor de diensten van de 22-jarige Vietto. De jonge Argentijn speelde pas één jaar bij de verliezend Champions League-finalist. Medio 2015 nam Atlético hem over van Villarreal. Afgelopen seizoen diende hij onder trainer Diego Simeone vooral als supersub. 

Wedden

Meer odds

Ook Sevilla was in de race voor Vietto, uitgerekend vanwege een mogelijk vertrek van spits Gameiro naar Nou Camp. Maar omdat de kampioen van Spanje de Fransman te duur vond, heeft het geopteerd voor Vietto. Voor de topclub is de Argentijn de vijfde versterking voor komend seizoen. Eerder werden Denis Suarez, Lucas Digne, Samuel Umtiti en André Gomes vastgelegd door Barça. 

Update 24/7 16.30: Van een deal tussen Barcelona en Atlético Madrid is op dit moment geen enkele sprake, laat Enrique Cerezo - preses van de Madrilenen - zondag weten aan Spaanse media. "Vietto naar Barça? Dat slaat nergens op, er is nog helemaal geen contact geweest tussen ons en die club. Maar: we moeten rekening houden met wat de speler zelf wil. Ik ben iemand die vindt dat je geen spelers moet houden die liever ergens anders spelen."