PSV-target wil zo snel mogelijk naar nieuwe club: Ik durf de straat niet op

PSV-target wil zo snel mogelijk naar nieuwe club: "Ik durf de straat niet op"

24-07-2016 07:17
10

PSV-target Bruma wil deze zomer vertrekken bij Galatasaray. De Portugese vleugelaanvaller is zich kapot geschrokken van de politieke situatie in Turkije, vertelt hij dit weekeinde aan sportkrant O Jogo. 

Het Turkse leger trachtte ruim een week geleden een coup te plegen. Die poging mislukte, maar de chaos in Turkije is groot. In Istanbul is dat goed te merken en Bruma (21) is naar eigen zeggen niet meer gelukkig bij zijn club Galatasaray door de hele situatie.

Wedden

Meer odds

"Ik weet dat het niet de schuld is van de club, maar het baart me zorgen. Mijn familie en mijn vrouw durven niet naar mij toe te komen. Er heerst angst, ik durf de straat niet op te gaan. Ik wil niet ergens spelen waar ik altijd bezorgd moet zijn. Daarom heb ik Galatasaray gevraagd om mee te werken aan een vertrek", aldus de oud-speler van Sporting Portugal. 

Bruma bevestigde onlangs dat PSV een bod op hem heeft uitgebracht. De landskampioen van Nederland wil naar verluidt maximaal vijf á zes miljoen euro op tafel leggen voor de jeugdinternational. Galatasaray verlangt minimaal tien miljoen.