'Everton en Koeman laten oog vallen op voormalig aanvaller van FC Twente'

'Everton en Koeman laten oog vallen op voormalig aanvaller van FC Twente'

24-07-2016 07:43
2

Everton heeft concrete interesse in Marko Arnautovic. Omdat het contract van de Oostenrijkse aanvaller over een jaar afloopt, is ook zijn werkgever Stoke City bereid om mee te denken over een transfer. 

Boulevardkrant The Daily Mirror schrijft zondag dat Arnautovic (27) deze zomer graag wil verkassen naar een grotere club. Everton-manager Ronald Koeman is al langere tijd gecharmeerd van de international. Ook Paris Saint-Germain is deze zomer genoemd als mogelijke nieuwe werkgever voor het enfant terrible. 

Arnautovic speelt sinds september 2013 bij Stoke. De aanvaller maakte tien jaar geleden zijn debuut in het betaald voetbal namens FC Twente. In 2010 verkaste hij naar Internazionale en later speelde de rechtspoot ook nog drie jaar in de Bundesliga, bij Werder Bremen. Afgelopen seizoen maakte Arnautovic twaalf doelpunten in de Premier League. 

Everton en Koeman zijn ondertussen ook bezig met andere versterkingen. Zaterdag werd bekend dat er met Zenit Sint-Petersburg een akkoord is bereikt over de transfer van Axel Witsel