Dramatische voorbereiding op nieuw Eredivisie-seizoen: Dit kan echt niet zo

Dramatische voorbereiding op nieuw Eredivisie-seizoen: "Dit kan echt niet zo"

24-07-2016 10:20
8

Dario Dumic vindt dat NEC zich zaterdag compleet voor schut heeft gezet door met 5-1 te verliezen van Zulte-Waregem. De Eredivisie-formatie uit Nijmegen werd compleet overklast door de Belgen tijdens het oefenduel. 

"We hebben het onszelf heel moeilijk gemaakt. Dit kan echt niet zo. We hebben nog veel om aan te werken. Ik kan niet zeggen dat het niet zo is. Dan zouden mensen denken dat ik drugs neem of zoiets", aldus de onthutste verdediger in gesprek met Omroep Gelderland, kort na afloop van de clash. 

"We moeten ons herstellen. Als je het zwart-wit bekijkt, hebben we de laatste drie wedstrijden vijftien tegendoelpunten gekregen. Dit wordt een moeilijk seizoen zo, daar ga ik niet over liegen. Iedereen moet een paar stappen zetten, dan zijn we pas klaar voor de start van de competitie."

"Iedereen moet maar eens goed in de spiegel kijken. Want als we zo doorgaan en zo spelen als vandaag, komen we in de problemen", besluit de stopper. NEC verloor afgelopen week ook al van Achilles '29 (5-1) en Hannover 96 (5-2). 

Lees ook: Paniek slaat toe bij NEC: "Die mogelijkheden zijn natuurlijk heel matig"