Kluivert voert gesprekken over PSG-transfers: Hij zwerft constant rond het team

Kluivert voert gesprekken over PSG-transfers: "Hij zwerft constant rond het team"

24-07-2016 13:29
15

Patrick Kluivert is sinds kort de technisch directeur van Paris Saint-Germain. De kapitaalkrachtige Franse topclub haalde hem op bij Ajax. De kersverse manager Unai Emery is lovend over de voormalig topspits.

De twee hebben inmiddels al met elkaar gesproken, zo laat de coach weten op de clubsite van PSG. "De integratie van Kluivert bij PSG verliep soepel. Hij is ook met ons mee naar Los Angeles (International Champions Cup, red.). Hij zwerft constant rond het team, bezoekt alle trainingen en schuift aan als we een maaltijd nuttigen. We hebben al gesproken over wat het elftal nodig heeft om vooruitgang te boeken." Daarmee doelt Emery op transfers.

Emery besluit: "Kluivert heeft zoveel ervaring, als voetballer én als coach. Hij is iemand die zoveel over voetbal weet en de gesprekken die we hebben gevoerd over het team verliepen dan ook heel positief." Nu is het de grote vraag wie Kluivert naar Parijs gaat halen. In de Franse pers verscheen al een bericht over het feit dat de oud-Ajacied de Nederlandse spits Robin van Persie heeft benaderd.