Petrovic 'superpositief': 'Als het aan mij ligt, dan gaan we hem contracteren'

Petrovic 'superpositief': 'Als het aan mij ligt, dan gaan we hem contracteren'

24-07-2016 15:36
2

ADO Den Haag boekte zaterdag een prima overwinning op Kardemir Karabükspor. De Turken werden met 2-0 verslagen. Na afloop benadrukte trainer Zeljko Petrovic dat zijn selectie absoluut nog versterking nodig heeft. 

Tom Trybull, een Duitse middenvelder die momenteel op proef is, maakte indruk. Petrovic wil hem graag vastleggen. "Iedereen was superpositief. Als het aan mij ligt, dan gaan we deze jongen contracteren. Lex Schoenmaker adviseerde dat ook al. Hij beviel goed. Of we na zijn komst klaar zijn? Ik ben niet klaar. Wie er gaat komen? Dat ga ik niet aan jullie nieuwsmakers vertellen, maar er gaat zeker wat komen. Driehonderd procent zeker", aldus de oefenmeester voor de camera van Omroep West. 

De 25-jarige Duitser Thomas Meißner maakte tegen Karabükspor zijn debuut. "We proberen het liefst in ons eigen land naar spelers te kijken, maar die waren niet beschikbaar. Dus hebben we met de scouting en de assistent-trainers gekeken naar wie we elders konden krijgen. Dan kom je bij een speler als Meißner uit. Iedereen was positief over deze jongen. Ik vond hem uitstekend spelen."