'Leicester krijgt concurrentie van Everton in strijd om aan Ajax gelinkte tiener'

'Leicester krijgt concurrentie van Everton in strijd om aan Ajax gelinkte tiener'

24-07-2016 15:50
2

Bartosz Kapustka heeft over belangstelling uit de Premier League niet te klagen. De negentienjarige Pool, vorige maand nog in verband gebracht met Ajax, zou in de belangstelling staan van zowel Leicester City, Everton als Southampton. 

Poolse media melden dat zondag. Eerder deze week werd reeds bekend dat landskampioen Leicester de negentienjarige Kapustka ziet als een potentiële opvolger van Ryhad Mahrez, die op zijn beurt weer in de belangstelling staat van onder meer Arsenal en Chelsea. 

Wedden

Meer odds

Kapustka staat nu nog onder contract bij Cracovia Krakow. Tijdens het EK wist de aanvallende middenvelder indruk te maken op diverse scouts. Zijn werkgever verlangt minimaal zeven miljoen euro voor de tiener, maar door de toenemende belangstelling uit Engeland zal zijn prijskaartje waarschijnlijk verder omhoog schieten. 

Ajax zou tijdens het EK scouts naar Frankrijk hebben gestuurd om Kapustka van dichtbij te bekijken. Directeur spelersbeleid Marc Overmars ontkende later dat de Amsterdammers bezig waren met de komst van het supertalent.