Uit de nieuwe aanbieding van Heerenveen sprak iets te weinig perspectief

"Uit de nieuwe aanbieding van Heerenveen sprak iets te weinig perspectief"

24-07-2016 23:10
2

Enkele weken na zijn vertrek bij sc Heerenveen duikt Jordy ter Borgh op bij Jong Almere City FC. De middenvelder is clubloos na zijn vertrek uit Friesland deze zomer.

De zoektocht naar een nieuwe club lijkt door de belangstelling van meerdere clubs volgens plan te verlopen, maar voorlopig tekent Ter Borgh nergens. "Er is interesse van meerdere clubs uit de Jupiler League. Ik moet echter eerst echt fit worden voor ik me ergens ga melden. Daar geef ik mezelf nog twee weken de tijd voor en dan moet ik wel fit genoeg zijn", vertelt hij aan Dichtbij.

De 22-jarige Ter Borgh legde eind vorig seizoen een aanbieding van Heerenveen naast zich neer, slechts een halfjaar nadat hij over was gekomen van Fortuna Sittard. De stap naar de hoofdmacht kon de middenvelder niet maken. "Uit de nieuwe aanbieding sprak iets te weinig perspectief. Ik zou dan bij Jong Heerenveen blijven, maar die spelen niet in een echte competitie. Dat biedt dat wel erg weinig uitdaging en is volgens mij ook niet het podium waarop je zou moeten acteren."