Dit was de ochtend: De Boer wacht op Italianen, PSV hoopt op aanvoerder

Dit was de ochtend: De Boer wacht op Italianen, PSV hoopt op aanvoerder

25-07-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

'De Boer wacht op Italiaans telefoontje'
Frank de Boer wordt in Italië genoemd als kandidaat om Roberto Mancini op te volgen als coach van Internazionale. Volgens zijn zaakwaarnemer heeft De Boer nog niks gehoord van de Italianen. (Voetbal International)

Concurrentie deed niet genoeg zijn best voor Wijnaldum
Georginio Wijnaldum kan zijn geluk niet op. Hij maakte een prachtige transfer van Newcastle United naar Liverpool en liet Everton en Tottenham Hotspur links liggen. Manager Jürgen Klopp is de belangrijkste schakel in het geheel geweest. (clubsite)

Ajax grijpt naast Deens talent
De zeventienjarige Jens Odgaard vertrekt voorlopig niet naar Ajax. Odgaard zegt dat hij komend seizoen liever bij zijn club Lyngby BK blijft spelen. Ook Borussia Dortmund was geïnteresseerd. (Tipsbladet)

'Landskampioen wil verlengen met aanvoerder'
PSV hoopt spoedig het contract van Luuk de Jong te verlengen. De aanvoerder van de Eindhovenaren staat voor een langer verblijf bij de kampioen van Nederland en nu lonkt een contractverlenging. (Eindhovens Dagblad)

NEC haalt Owusu-Abeyle naar De Goffert
Quincy Owusu-Abeyie gaat voor het eerst voetballen in de Eredivisie. De aanvaller heeft met NEC een akkoord bereikt over een samenwerking, meldt technisch manager Danny Hoekman. (FOX Sports)