Update: Heerenveen hengelt naar Willem II-routinier: Volgens het boekje

Update: Heerenveen hengelt naar Willem II-routinier: "Volgens het boekje"

25-07-2016 15:16
14

SC Heerenveen staat op het punt om Stijn Schaars naar Friesland te halen, maar is daarmee niet uitgewinkeld. Ook over Jordens Peters van Willem II wordt gesproken, meldt Voetbal International.

De Friezen hebben al een lijntje uitgegooid naar Willem II, waar Peters nog twee jaar onder contract staat. De verdediger is een bekende van Jürgen Streppel, die de Tilburgers na vorig seizoen verliet om bij sc Heerenveen aan de slag te gaan. Nu wil hij Peters in zijn kielzog mee laten verhuizen.

De interesse van Heerenveen in de verdediger zou voortkomen uit belangstelling voor Joost van Aken. De 22-jarige verdediger kan rekenen op behoorlijk wat interesse, meldt VI. Peters speelt sinds 2012 voor Willem II, dat hem destijds overnam van FC Den Bosch. In vier jaar tijd groeide de inmiddels 29-jarige verdediger uit tot een van de belangrijke krachten én de aanvoerder van Willem II.

Update 15.16: In gesprek met het Brabants Dagblad bevestigt Peters dat Heerenveen inderdaad geïnteresseerd in hem is. "Maar ik ga zelf pas praten als de clubs eruit komen. Dat is volgens het boekje", aldus de captain van Willem II.  Peters zou een vastgelegde afkoopsom in zijn contract hebben staan.