Go Ahead Eagles sluit publiekslieveling in de armen: Bezorgt me warm gevoel

Go Ahead Eagles sluit publiekslieveling in de armen: "Bezorgt me warm gevoel"

25-07-2016 14:45
1

Joey Suk is weer terug bij Go Ahead Eagles. In januari 2013 vertrok de publiekslieveling naar Beerschot AC en drieënhalf jaar later keert hij weer terug op het oude nest. In die tussentijd is er weinig veranderd bij de promovendus, merkt Suk. 

"Het stadion is uitgebreid, maar buiten dat heb ik het gevoel dat ik terug ben gekomen van een lange vakantie", aldus Suk in gesprek met de Stentor. "De sfeer in en rond de club is nog hetzelfde en veel mensen die er destijds werkten, zijn nog steeds actief. Het bezorgt me een warm gevoel om hier weer te zijn. Ook de reacties uit mijn oude buurt doen me goed. Ze zijn blij dat ik weer voor Go Ahead speel."

De rol van Suk is duidelijk. "Ik moet zorgen voor meer dynamiek op het middenveld, dat was direct de boodschap die ik meekreeg. Dat spreekt mij wel aan, want ik ben een echte box-to-boxspeler."

Suk speelde afgelopen weekend slechts een half uur mee in de oefenwedstrijd tegen Achilles '29. "Ik kreeg tegen Excelsior een tik op mijn rechterenkel, met een kneuzing tot gevolg. Daarom kon ik niet spelen tegen het Sallands Streekteam, maar met wat pijnstillers gaat het wel weer."