'Mijn hart zegt dat hij aan de beurt is. Is Nelom het wel of is hij het nou niet?'

'Mijn hart zegt dat hij aan de beurt is. Is Nelom het wel of is hij het nou niet?'

25-07-2016 18:10
2

Bij Feyenoord is het nog niet helemaal duidelijk wie de vaste linksback wordt. De keuze trainer Giovanni van Bronckhorst kan op Miquel Nelom, maar ook op Lucas Woudenberg vallen. Enkele oud-spelers geven hun voorkeur aan.

Rob Jacobs ziet wel wat in Woudenberg. "Hij heeft een geweldige drive, hij komt elke keer op", stelt de oud-speler van de Rotterdammers in gesprek met RTV Rijnmond. Emile Schelvis, presentator van beroep: "Mijn hart zegt dat Woudenberg aan de beurt is, maar dat komt ook wel door de afgelopen jaren als je kijkt naar Nelom. Is hij het nou wel, is hij het nou niet?"

Dean Gorré belicht een andere kant. "Ik moet eerlijk zeggen: ik ben fan van Nelom. Als hij een goede run krijgt in het seizoen als basisspeler, denk ik dat hij 'm gaat pakken." Mariano Bombarda, die twee jaar bij Feyenoord speelde, is het daar wel mee eens. "Nelom is een goede speler, met veel snelheid, klein, beweeglijk. In het verleden heeft hij goede wedstrijden gespeeld, ook een paar mindere. Maar hij heeft zeker kwaliteiten."