Kashia neemt pijnlijk 'verlies' bij Vitesse als een man: Worden steeds jonger

Kashia neemt pijnlijk 'verlies' bij Vitesse als een man: "Worden steeds jonger"

25-07-2016 18:59

Guram Kashia heeft Vitesse in de voorbije jaren flink wat kwaliteit zien verliezen. De verdediger en aanvoerder van de Arnhemmers stelt echter dat zijn team er goed voor staat met het oog op de competitie.

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft de Georgiër aan dat Vitesse erg veel heeft ingeleverd de laatste jaren. "We hebben niet meer de kwaliteiten van twee jaar geleden. Kijk wie er allemaal zijn vertrokken: Marko Vejinovic, Zakaria Labyad, Davy Pröpper en Jan-Arie van der Heijden", somt Kashia enkele namen op, al vindt hij niet dat Vitesse daarom geen vertrouwen moet hebben in het komende seizoen.

"We worden steeds jonger. Dat compenseren we wel, omdat we in mentaal opzicht momenteel groeiende zijn. Daarin liggen we nu echt op schema", laat de 29-jarige stopper weten. Het oefenduel met FC Porto (1-2 nederlaag) is volgens hem een goed voorbeeld hiervan. "Deze wedstrijd tegen een club die vaste klant is in de Champions League, geeft heel veel hoop. Als je dit niveau een uur kan volhouden tegen FC Porto, dan moet dat straks in de competitie negentig minuten kunnen tegen elke tegenstander."