Melige Willems brengt hoofd van Britten op hol met Liverpool-foto

Melige Willems brengt hoofd van Britten op hol met Liverpool-foto

25-07-2016 23:18
21

Jetro Willems heeft maandagavond voor commotie gezorgd in Engeland. De linksback van PSV verstuurde via Snapchat een foto waarop te zien is hoe hij in het shirt van Liverpool een handtekening zet onder een contract bij de Premier League-grootmacht. Het gaat in werkelijkheid om een afbeelding van Georginio Wijnaldum, met daarop het hoofd van Willems geplakt. 

De vleugelverdediger van PSV en Oranje kan zelf wel lachen om zijn Photoshop-talenten ('hahaha'), maar voor boulevardkrant The Sun is het geintje van Willems des te meer reden om hem te linken aan The Reds. Liverpool is momenteel op zoek naar een nieuwe linksback en de 22-jarige international wordt genoemd als één van de spelers die op het verlanglijstje van manager Jürgen Klopp zou staan. 

De situatie van Willems is duidelijk. Omdat zijn contract nog één jaar doorloopt, is PSV bereid om deze zomer mee te werken aan een transfer. Onlangs vertelde de linkspoot dat hij en zijn management gesproken hebben met 'verschillende Champions League-topclubs'.