Update: 'Feyenoord ziet groot gat tussen vraag en aanbod en speurt verder'

Update: 'Feyenoord ziet groot gat tussen vraag en aanbod en speurt verder'

26-07-2016 09:38
73

Feyenoord moet op zoek naar een alternatief voor Steven Berghuis. De kans dat de aanvaller van Watford naar Feyenoord komt, wordt namelijk steeds kleiner volgens De Telegraaf.

De clubleiding van de Rotterdammers heeft van Berghuis geen signalen gekregen dat hij graag naar De Kuip wil, terwijl Watford ook een partij is en mogelijk niet wil meewerken. Feyenoord wil niet afwachten en pas op de laatste dag van de transfermarkt te horen krijgen of Berghuis naar Rotterdam-Zuid komt. Als hij besluit niet te komen, liggen de alternatieven wellicht niet meer voor het oprapen.

Technisch directeur Martin van Geel en trainer Giovanni van Bronckhorst laten dan ook niks aan het toeval over. Zij speuren in Europa naar alternatieven voor Berghuis, die bij Watford het slachtoffer kan worden van de stortvloed aan buitenlandse spelers. De Engelse club mag maar zeventien buitenlanders opnemen in de 25-koppige selectie voor de Premier League. Zes buitenlandse spelers staan daarom voor een exit.

Update 09.38 uur: Het gat tussen vraag en aanbod is volgens Voetbal International te groot tussen Feyenoord en Berghuis. Het is dan ook allesbehalve een uitgemaakte zaak dat hij aankomend seizoen in De Kuip speelt. Feyenoord zoekt nu naar alternatieven.