'Twee PSV-middenvelders staan voor vertrek; één gewilde verdediger ook weg'

'Twee PSV-middenvelders staan voor vertrek; één gewilde verdediger ook weg'

26-07-2016 07:46
9

PSV laat naast Stijn Schaars mogelijk nog een aantal spelers vertrekken uit Eindhoven. Bij de kampioen van Nederland mogen ook Rai Vloet en Marcel Ritzmaier vertrekken, meldt het Eindhovens Dagblad.

Vooralsnog lijkt het er volgens het regionale dagblad niet op dat technisch manager Marcel Brands' telefoon roodgloeiend staat voor het duo. Van veel interesse is geen sprake. Vloet speelde het voorbije halfjaar op huurbasis voor SC Cambuur en Ritzmaier speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor NEC Nijmegen twintig wedstrijden in de Eredivisie.

De 23-jarige Ritzmaier werd eerder al aan Cambuur verhuurd en kwam in Eindhoven vooral uit voor Jong PSV. De 21-jarige Vloet speelde op huurbasis bij Cambuur acht duels in de Eredivisie en speelde eveneens voornamelijk voor Jong PSV. De regerend landskampioen kan verder een centrale verdediger laten gaan. Zowel voor Jordy de Wijs als Menno Koch was er in de winterstop al belangstelling. Nu lijkt het een kwestie van tijd voordat in ieder geval één van hen vertrekt.