Quincy schudt imago als 'lastige jongen' van zich af: Bijzonder eerzuchtig

Quincy schudt imago als 'lastige jongen' van zich af: "Bijzonder eerzuchtig"

26-07-2016 09:55
7

NEC Nijmegen gaat in ieder geval nog niet direct in zee met proefspeler Xavi Quintilla. De linksback wordt in de wachtkamer geplaatst, aangezien hij geen directe versterking is volgens technisch directeur Danny Hoekman. Hij is  in gesprek met Manchester City over een eventuele samenwerking.

Bij NEC is niet veel geld voorhanden, vanwege de financiële status van de club, die is ingedeeld in de gevarencategorie 1. De Nijmegenaren zoeken een directe versterking als linksback. "Als er dan straks nog wat centjes in het potje zitten, gaan we bekijken of we Quintilla er ook nog bij kunnen halen", luidt het plan van Hoekman, die spreekt met Voetbal International. NEC zoekt nog meer. "We willen behalve een linksback nog een keeper en een aanvaller halen."

Op het middenveld klopt alles en Quincy Owusu-Abeyie versterkte de voorhoede. "Hij heeft een prestatiecontract getekend. Dat is echt een win-winsituatie voor Quincy zelf en voor NEC. Hij is bijzonder eerzuchtig en wil zich echt laten zien in de Eredivisie. Daarom heeft hij enorm veel water bij de wijn gedaan om dit mogelijk te maken. Hij staat te boek als een lastige jongen, maar dat hebben wij totaal niet zo ervaren."