Dit was de ochtend: Berghuis-transfer op losse schroeven, Ajax-elftal ongewijzigd

Dit was de ochtend: Berghuis-transfer op losse schroeven, Ajax-elftal ongewijzigd

26-07-2016 12:00
1

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

'Berghuis-transfer op losse schroeven'
Feyenoord moet op zoek naar een alternatief voor Steven Berghuis. De kans dat de aanvaller van Watford naar Feyenoord komt, wordt namelijk steeds kleiner. De Rotterdammers zijn momenteel ook al begonnen met het zoeken naar alternatieven. (Voetbal International)

Wedden

Meer odds

'Bosz kiest voor jonge aanval tegen PAOK'
Ajax-trainer Peter Bosz kiest in het bijzonder belangrijke duel met PAOK Saloniki voor een ongewijzigde basis ten opzichte van het duel met Olympique Marseille. Dat betekent dat de Amsterdammers aantreden met een jonge aanval. (De Telegraaf)

Ebecilio lijdt aan zeldzame aandoening
Kyle Ebecilio is lang uit de roulatie bij FC Twente. Voorlopig staat de middenvelder buitenspel maar het is niet duidelijk hoe lang het gaat duren. Ebecilio kampt met een zeldzame spier-zenuwaandoening.

Sakho naar huis gestuurd vanwege gedrag
Liverpool is momenteeel op trainingskamp in de Verenigde Staten, maar moet het daar doen zonder Mamadou Sakho. Manager Jürgen Klopp heeft de Franse verdediger namelijk naar huis gestuurd vanwege zijn gedrag. (Liverpool Echo)

Edwin Petersen nieuwe hoofd jeugdopleiding Vitesse
Vitesse heeft een opvolger voor Gerry Hamstra, hoofd jeugdopleiding, gevonden. De Arnhemmers hebben Edwin Petersen weggekaapt bij de KNVB.