'Atlético maakt zich zorgen en brengt riant bod uit op Barcelona-target'

'Atlético maakt zich zorgen en brengt riant bod uit op Barcelona-target'

26-07-2016 12:33
2

Atlético Madrid lijkt FC Barcelona deze zomer dwars te willen zitten in de zoektocht naar een nieuwe aanvaller. De Catalanen hebben Kevin Gameiro van Sevilla bovenaan het verlanglijstje gezet, maar zien in Luciano Vietto een geschikt alternatief.

Atlético is er echter niet happig op om Vietto naar Barcelona te laten vertrekken. De Spaanse kampioen verwelkomde deze zomer al Denis Suarez, Lucas Digne, Samuel Umtiti en André Gomes en richten zijn pijlen nu op een understudy voor het trio Lionel Messi, Luis Suarez en Neymar. Gameiro is de belangrijkste kandidaat om die rol te gaan vervullen in Camp Nou.

Atlético ziet de koopwoede van Barça met afgrijzen aan en wil voorkomen dat de directe concurrent zich verder versterkt. De verliezend Champions League-finalist heeft een bod van in totaal 35 miljoen euro plus Vietto uitgebracht op Gameiro, meldt Radio Sevilla. Het voorstel omvat een transfersom van dertig miljoen, dat door bonussen op kan lopen tot 35 miljoen. Daarnaast maakt Vietto op huurbasis de overstap naar Sevilla, met een optie tot koop.

De strijdbijl lijkt voorlopig evenwel nog niet te worden begraven. Barcelona kijkt al naar mogelijkheden om het plannetje van Atlético te dwarsbomen.