Update: Juve-directeur erkent: Pogba-onderhandelingen verlopen moeizaam

Update: Juve-directeur erkent: Pogba-onderhandelingen verlopen moeizaam

26-07-2016 21:20
27

Het zit eraan te komen, maar de transfer van Paul Pogba naar Manchester United is nog niet in kannen en kruiken. Mino Raiola zou daar grotendeels verantwoordelijk voor zijn.

De veelbesproken zaakwaarnemer eist volgens het Spaanse AS een compensatie van 25 miljoen euro. Omdat hij het laatste stukje in de complexe Pogba-puzzel is, maakt Raiola er een principekwestie van. Hij wil éérst duidelijk hebben wie hem het beloofde geld gaat overmaken, voordat hij de megadeal van naar verluidt 120 miljoen euro door laat gaan.

Dat het Raiola menens is, blijkt uit zijn vermeende actie van dinsdag. Pogba zou medisch gekeurd worden in het Amerikaanse Miami, waar hij momenteel vakantie viert mét Raiola. Dat gaat echter niet door. De Italiaanse dokter Italo Linfante, die de keuring uit zou voeren, zou zijn afgebeld door Raiola.

De stand van zaken is nu dat Pogba in principe op 7 augustus terugkeert bij Juventus. Manchester United blijft ondertussen bezig met de afronding van de transfer.

Update 21.20 uur: Juventus-directeur Giuseppe Marotta heeft dinsdag gezegd dat de onderhandelingen met Manchester United over Paul Pogba tot 'stilstand' zijn gekomen. Meer wilde Marotta evenwel niet kwijt, meldt AS. Hij kon eerder op de avond wel de transfer van Gonzalo Higuain afronden.

Lees ook: Raiola's zeven meest opzienbarende monsterdeals