Cillessen neemt schuld op zich en ziet goed Ajax: 'Waarom andere spelers halen?'

Cillessen neemt schuld op zich en ziet goed Ajax: 'Waarom andere spelers halen?'

26-07-2016 22:49
31

Jasper Cillessen kende een zeer matige start van zijn seizoen door een blunder tijdens de wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League tegen PAOK Saloniki (1-1). De Ajax-doelman kwam in de eerste helft onnodig ver zijn doel uit en leidde daarmee de Griekse openingstreffer in.

In gesprek met Ziggo Sport blikt Cillessen terug op dat moment in de eerste helft. "Ik zag die bal komen en dacht dat ik erbij kon. Ik wilde hem naar de zijkant dwingen, maar hij schoot hem binnen. Mijn fout", erkent de doelman. "We waren de eerste helft veel beter, maar na mijn fout gaven we het even uit handen. We hadden het moeilijk, maar daarna pakten we het weer op."

De doelman wil snel verder. "Hiervan word ik hopelijk sterker", zegt Cillessen, die positief was over het spel van Ajax tijdens het gelijkspel tegen de Grieken. "Soms was het slordig, maar we hebben een paar fantastische kansen gecreëerd. Dat geeft hoop voor de return van volgende week."

Roepen om versterkingen wilde Cillessen na de 1-1 niet. "Deze jongens hebben het goed gedaan, waarom moeten we andere spelers halen als het zo goed gaat?"