Gemengde gevoelens bij Bosz: In delen het Ajax gezien waar we naartoe willen

Gemengde gevoelens bij Bosz: "In delen het Ajax gezien waar we naartoe willen"

26-07-2016 23:04
7

Ajax-coach Peter Bosz was teleurgesteld over het resultaat maar redelijk tevreden over het spel van de Amsterdammers tijdens het 1-1 gelijkspel tegen PAOK Saloniki. De trainer baalde wel van de lullige tegengoal na een blunder van Jasper Cillessen.

"In die fase stonden we goed en dan is die goal een domper", aldus Bosz bij Ziggo Sport. "Daarna hadden we nog het geluk dat het niet 0-2 werd. In de tweede helft creëerden we minder kansen, ook door vermoeidheid. Maar ik heb in delen wel het Ajax gezien waar we naartoe willen."

Bosz trof in de kleedkamer een  balende ploeg. "De jongens waren teleurgesteld in het resultaat. Ze hebben keihard gewerkt en juist in een fase dat we het goed doen, dat alles goed staat, krijg je zo'n lullige goal tegen."

"Maar we hebben het goed opgepakt en op zich is er nog niets gespeeld. Dit was een jong team en dat jonge team heeft laten zien dat als je achttien bent, je een goal kan scoren en dat je het de tegenstander lastig kan maken. Dat gaan we volgende week weer doen", besluit Bosz.