Ajax-uitblinker: 'Ik weet zeker dat we gaan winnen in Griekenland. 100 procent'

Ajax-uitblinker: 'Ik weet zeker dat we gaan winnen in Griekenland. 100 procent'

26-07-2016 23:12
15

Kasper Dolberg beleefde dinsdagavond een uitstekend debuut voor Ajax. De pas achttienjarige Deen was verantwoordelijk voor de gelijkmaker tegen PAOK Saloniki (1-1) in de derde voorronde van de Champions League.

"Het was een groot moment voor mij en mijn familie. Ik ben blij", vertelde Dolberg na afloop voor de camera van Ziggo Sport. De spits mocht van trainer Peter Bosz in de basis beginnen door de absentie van Arek Milik. Hoewel Dolberg blij is met zijn eigen optreden, baalt hij van het resultaat. "Natuurlijk hadden we moeten winnen."

De Deen leek Ajax eerder al op 1-0 te zetten, maar hij werd teruggefloten voor buitenspel. Het is zeer de vraag of dat terecht was. "Dat wist ik niet. Ik dacht dat het buitenspel was, maar dat is dan teleurstellend", reageert Dolberg, die naar eigen zeggen geen last had van de druk. "Natuurlijk is er druk, maar de trainer zei dat ik mijn eigen spel moest spelen. Ik denk dat het goed is gegaan."

Dolberg stipt nog wel een paar verbeterpunten aan. "Ik had de bal misschien wat vaker moeten krijgen en we speelden wat te langzaam af en toe. Maar we hebben kansen gecreëerd en hadden meer moeten scoren. Ik weet zeker dat we gaan winnen in Griekenland. Honderd procent."