Huilende kinderen bij open dag PSV: We balen zelf ook van de gevolgen

Huilende kinderen bij open dag PSV: "We balen zelf ook van de gevolgen"

27-07-2016 07:18
24

De jaarlijkse open dag van PSV is voor een aantal jonge fans van de landskampioen uitgelopen op een onthutsende middag. Vanwege de grote drukte zag de topclub zich op een gegeven moment genoodzaakt om de deuren te sluiten. 

Veel fans stonden in de rij om handtekeningen te scoren bij hun PSV-helden, maar al een halfuur voor het einde van een geplande handtekeningensessie besloot men in Eindhoven de poorten van het Philips Stadion te sluiten voor bezoekers. Gevolg: de nodige huilende kinderen. 

"De belangstelling is overweldigend. We balen zelf ook van de gevolgen", laat woordvoerder Thijs Slegers weten aan het Brabants Dagblad. "De trainingen zijn open, daar nodigen we iedereen voor uit. Ook voor handtekeningen. De handtekeningensessie hebben we met een half uur verlengd. Tegelijkertijd staat bij PSV topsport op één. De spelers moesten in voorbereiding op de oefenwedstrijd."

Werkzaamheden in het centrum van Eindhoven waren mede debet aan de problemen. "Daardoor was vandaag alleen de poort bij de Oost-tribune open. Die poort fungeerde als een sluis met de duizenden mensen die naar binnen wilden. Dat is echt niet leuk."