Kuyt polst Nederlandse ster voor transfer naar Feyenoord: Een glimlach

Kuyt polst Nederlandse ster voor transfer naar Feyenoord: "Een glimlach"

27-07-2016 07:56
7

Dirk Kuyt (36) heeft deze zomer aan Robin van Persie (33) gevraagd of hij interesse heeft in een terugkeer bij Feyenoord. De aanvoerder van de Rotterdamse grootmacht bevestigt dat in gesprek met Voetbal International. 

"Haha. Robin en ik hebben wel een mooie relatie met elkaar. We hebben natuurlijk tien jaar samen bij Oranje gezeten. We hebben elkaar beter leren kennen doordat onze families elkaar tegenkwamen op Aruba. We hebben lekker op het strand gevoetbald, maar ook veel gesproken over zijn situatie. Natuurlijk heb ik gevraagd of het hem leuk leek naar Feyenoord terug te komen", vertelt Kuyt. 

Wedden

Meer odds

"Tegen beter weten in eigenlijk. Ik merk bij heel veel voetballers dat die behoefte er niet is om weer in Nederland te spelen. Het is heel moeilijk daar een ambitie in te vinden", voegt de routinier daar direct aan toe. 

"De kans om op je bek te gaan is groot. Ik heb het hem zeker gevraagd, meer met een glimlach dan dat ik dacht dat hij echt zou komen meer met een glimlach dan dat ik dacht dat hij echt zou komen. Ik vraag het Robin volgend jaar gewoon weer."