'Extra zure avond voor Cillessen: blunderende goalie aast op nieuw avontuur'

'Extra zure avond voor Cillessen: blunderende goalie aast op nieuw avontuur'

27-07-2016 08:27
121

Jasper Cillessen kon dinsdagavond wel door de grond zakken na zijn blunder tijdens het Champions League-duel met PAOK Saloniki (1-1). De misser van de goalie van Ajax en Oranje is extra zuur: volgens De Telegraaf aast de sluitpost namelijk op een transfer deze zomer. 

De ochtendkrant schrijft daags na het gelijkspel in de Arena dat een aantal Engelse Premier League-clubs via het makelaarscircuit deze zomer 'geattendeerd is' op Cillessen (27). De goalie denkt dat hij langzamerhand toe is aan een stap hogerop, met bijvoorbeeld zijn succesvolle WK 2014 in Brazilië met het Nederlands elftal in het achterhoofd. Onder meer Everton is deze zomer gelinkt aan de oud-speler van NEC. 

Scouts die op de tribune zaten tijdens de clash met PAOK zullen niet onder de indruk zijn geraakt van de actie van Cillessen die de openingstreffer van de Grieken inleidde. De sluitpost kwam onbesuisd zijn doel uit en moest lijdzaam toezien hoe aanvaller Djalma Campos vanuit een moeilijke hoek vervolgens binnenschoot. Direct na de wedstrijd bood Cillessen zijn excuses aan