Alle hens aan dek bij ADO: 'Allang blij dat er überhaupt jongen zijn gekomen'

Alle hens aan dek bij ADO: 'Allang blij dat er überhaupt jongen zijn gekomen'

27-07-2016 08:40
5

Ruben Schaken verwacht dat ADO Den Haag een moeilijk seizoen tegemoet gaat. De selectie van trainer Zeljko Petrovic is deze zomer behoorlijk uitgedund. Het wachten is op extra versterkingen. 

De afgelopen weken haalde ADO een Argentijn, een Duitser en een keeper uit Litouwen in huis. "Ik snap best dat de supporters het liefst Nederlandse spelers zien in het shirt van ADO. En misschien nog wel het allerliefst uit Den Haag. Maar mij maakt het niet uit waar ze vandaan komen. Ik ben allang blij dat er überhaupt jongens zijn bij gekomen", reageert Schaken (33) in Voetbal International. 

"En ze maken allemaal een goede, gemotiveerde indruk. Kunnen we goed gebruiken. Want de selectie was krap en is eerlijk gezegd nog steeds wat aan de magere kant. Het is te hopen dat er de komende weken meer spelers bij komen."

Of hij zelf namen in gedachten heeft? "Elke club hoopt op Messi en Ronaldo, maar ik heb niet de illusie dat zij morgen de auto naar Den Haag zullen pakken. We moeten realistisch zijn. We zullen het moeten hebben van spelers die financieel niet al te hoge eisen stellen, maar wel bereid zijn alles te geven. Knokkers. Want heel makkelijk zal het dit seizoen niet worden voor ADO", besluit de aanvaller.