Zaakwaarnemer  van Milik zaait verwarring in Italiaanse media: '100 procent'

Zaakwaarnemer van Milik zaait verwarring in Italiaanse media: '100 procent'

27-07-2016 10:37
14

De zaakwaarnemer van Arek Milik laat aan het Italiaanse Gazzetta Mercato weten dat een deal tussen Ajax en SSC Napoli omtrent de Poolse spits (nog) niet beklonken is. Hij verwacht zelfs dat zijn cliënt 'gewoon' van de partij is als de Amsterdammers op 3 augustus weer aantreden tegen PAOK. 

David Pantak steekt niet onder stoelen of banken dat onderhandelingen met Napoli, de nummer twee van de Serie A, in volle gang zijn. "Het is waar dat ik in Napels ben geweest om te onderhandelen. Maar er is niets getekend en dus is er nog niets zeker", aldus de belangenbehartiger van de Poolse spits, die vorig seizoen topscorer werd van Ajax. 

Wedden

Meer odds

"Het enige dat nu zeker is, is dat Milik gewoon zal spelen voor Ajax tijdens hun wedstrijd tegen PAOK in Griekenland. Hij is voor honderd procent gefocust op dat duel." De uitspraken van Pantak zijn verrassend: volgens onder meer De Telegraaf is de megatransfer van Milik naar Napoli zo goed als rond en heeft hij inmiddels zijn laatste wedstrijd voor de Amsterdamse grootmacht gespeeld. De Serie A-formatie betaalt naar verluidt 35 miljoen euro voor de spits. 

Lees ook: Het boodschappenlijstje van Overmars: zes kandidaat-opvolgers Milik