Dit was de ochtend: De Boer kandidaat bij Inter, nog geen akkoord over Milik

Dit was de ochtend: De Boer kandidaat bij Inter, nog geen akkoord over Milik

27-07-2016 12:00
5

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

De Boer belangrijke kandidaat bij Inter
Internazionale heeft Frank de Boer op het oog als nieuwe manager. De topclub uit de Serie A denkt aan de clubloze Nederlander, omdat Roberto Mancini, die momenteel aan het roer staat in Milaan, waarschijnlijk opstapt. (De Telegraaf)

Kuyt polst Van Persie voor terugkeer
Dirk Kuyt (36) heeft deze zomer aan Robin van Persie (33) gevraagd of hij interesse heeft in een terugkeer bij Feyenoord. "Natuurlijk heb ik gevraagd of het hem leuk leek naar Feyenoord terug te komen", vertelt Kuyt. "Tegen beter weten in eigenlijk. Ik merk bij heel veel voetballers dat die behoefte er niet is om weer in Nederland te spelen." (Voetbal International)

Monaco zag af van Van Beek na dramatisch duel
Sven van Beek was eerder dit jaar héél dichtbij een transfer naar AS Monaco. Feyenoord was er met de Franse topclub zo goed als uit, maar een dramatische wedstrijd van de verdediger tegen AZ gooide roet in het eten. (Voetbal Inside)

PSV wacht nog op geld van Lens-transfer
PSV heeft nog altijd 800.000 tegoed van Dinamo Kiev. De landskampioen van Nederland heeft recht op een doorverkooppercentage van de transfer van Jeremain Lens, die een jaar geleden door de grootmacht uit Oekraïne werd verkocht aan Sunderland. (Voetbal International)

Zaakwaarnemer Milik zaait verwarring
De zaakwaarnemer van Arek Milik laat weten dat een deal tussen Ajax en SSC Napoli omtrent de Poolse spits (nog) niet beklonken is. Hij verwacht zelfs dat zijn cliënt 'gewoon' van de partij is als de Amsterdammers op 3 augustus weer aantreden tegen PAOK. (Gazzetta Mercato)