Eindhoven-trainer woest: 'Plan je carrière dan beter, hij heeft slechte agenten'

Eindhoven-trainer woest: 'Plan je carrière dan beter, hij heeft slechte agenten'

27-07-2016 13:57
7

De soap rond Jinty Caenepeel houdt de gemoederen bezig in Eindhoven. De aanvaller stond op het punt om naar Barnsley te vertrekken, maar die deal is vooralsnog afgeketst.

Tussen Caenepeel en trainer Ricardo Moniz is het ondertussen ook hommeles. "Hij is onze topscorer, onze beste speler. Dan kan je niet vanaf de eerste dag zeggen: ik kom niet meer", aldus de trainer tegen FOX Sports. "Hij had respect moeten tonen naar de club om gewoon aan te sluiten en van daaruit een transfer te maken."

"Nu kom je niet meer, als beste speler, en moet je verantwoordelijkheid nemen", vervolgt Moniz. "En plan je carrière dan beter, ga dan niet naar een Championship-team. Dan vind ik ook zwak van zijn agenten, hij heeft geen goede mensen om zich heen. Je moet een carrière plannen. Geen goede stap maken is fataal. Hij kan beter bij ons klaar raken voor de top, want je moet altijd hoog inzetten. Dan heb je ambitie. Een tussenstap? Ja, maar niet bij Barnsley. Onze club is voor hem beter in het opleidingstraject."