Besluit Heerenveen valt verkeerd: Ik heb al genoeg stampij gemaakt bij de club

Besluit Heerenveen valt verkeerd: "Ik heb al genoeg stampij gemaakt bij de club"

27-07-2016 14:25
39

Op de open dag van sc Heerenveen ontbreekt zaterdag iets belangrijks: de spelers. De selectie van trainer Jurgen Streppel is alleen tijdens de oefenwedstrijd tegen Real Sociedad te bewonderen.

Een handtekeningenactie of spelerspresentatie - andere jaren de normaalste zaak van de wereld - zit er niet in. Veel Heerenveen-supporters zijn verontwaardigd door het besluit van de club. Ook sponsoren zijn not amused. "Ik vergelijk het met de luchtmachtdagen, maar dan zonder vliegshow", zegt een sponsor, die anoniem wil blijven, in de Leeuwarder Courant.

"Ik heb al genoeg stampij gemaakt bij de club", vervolgt de sponsor. "Ik vind het echt een gemiste kans. Mijn zoontje heeft een poster van Sam Larsson boven zijn bed hangen en wil graag met hem op de foto, maar het kan niet. De hoofdrolspelers ontbreken op hun eigen feest. De kracht van de open dag is weg."

Supportersvereniging Feanfan wil in de pers geen woorden vuil maken aan de kwestie. "Ons standpunt houden we intern", zegt Marcel Annema van Feanfan. "Om het in het midden te laten: we respecteren de keuze van de club."