Beckham benaderde Zlatan voor transfer: Gevraagd of ik voor zijn team wil spelen

Beckham benaderde Zlatan voor transfer: "Gevraagd of ik voor zijn team wil spelen"

27-07-2016 19:55
3

Zlatan Ibrahimovic heeft aanbiedingen om in Amerika te gaan spelen afgeslagen voor Manchester United. De Zweed laat de optie om in de toekomst nog naar de Verenigde Staten te verhuizen wel open.

Na de bekendmaking van zijn vertrek bij Paris Saint-Germain stroomden voor Ibrahimovic naar eigen zeggen de aanbiedingen binnen. "Maar voor Zlatan is dat normaal", zegt de 34-jarige spits in Manchester Evening News. "Ik wist dat teams vanuit de MLS geïnteresseerd waren, maar de kans om voor Manchester United en met mijn goede vriend José Mourinho te spelen kon ik onmogelijk afwijzen."

Wedden

Meer odds

Ibrahimovic werd ook al benaderd voor een transfer door David Beckham, die in Amerika bezig is om een nieuwe club Miami MLS op te zetten, waarmee hij in 2018 competitief wil spelen. "David is een goede vriend van mij en hij heeft gevraagd of ik voor zijn team wil spelen", zegt Zlatan.

"Ik zal een transfer naar de MLS nooit uitsluiten. Ik heb een contract bij Manchester United, maar ik voel me geweldig. Ik voel me alsof ik doorkan tot mijn veertigste. Het is onmogelijk de toekomst te voorspellen", aldus Ibrahimovic.