Nieuw avontuur lonkt nu al voor Castaignos: Wordt veel over mij geschreven

Nieuw avontuur lonkt nu al voor Castaignos: "Wordt veel over mij geschreven"

27-07-2016 21:56
8

Luc Castaignos (23) peint er niet over om al na één seizoen te vertrekken bij Eintracht Frankfurt. De voormalig spits van Feyenoord en FC Twente wordt door Duitse media gelinkt aan een transfer. Onder meer Galatasaray zou de Rotterdammer op de voet volgen. 

Tijdens zijn debuutseizoen in de Bundesliga maakte Castaignos vier doelpunten in negentien competitieduels. "Er wordt veel over mijn geschreven, maar ik moet en ga naar mijn gevoel luisteren", aldus de spits in gesprek met BILD. "Ik zie mijn toekomst hier."

Wedden

Meer odds

Castaignos heeft vertrouwen in komend seizoen én in trainer Nico Kovac. "Ik ben weer helemaal fit en ik geloof dat de trainer mij een eerlijke kans gaat geven. Ik heb hier nog een contract tot de zomer van 2018, waarom zou ik dan nu al vertrekken?" 

BILD meldt dat Frankfurt in principe bereid is om mee te werken aan een verkoop, omdat het over voldoende spitsen beschikt en de eventuele opbrengst van Castaignos elders in de selectie kan investeren. Naast Galatasaray wordt ook Serie A-club Genoa aan de Nederlandse aanvaller gelinkt.