'Rocky' van Go Ahead wil gram halen op FC Utrecht: Ik denk er vaak aan terug

'Rocky' van Go Ahead wil gram halen op FC Utrecht: "Ik denk er vaak aan terug"

27-07-2016 22:53
18

Cultheld Randy Wolters heeft zin in zijn Eredivisie-avontuur met Go Ahead Eagles. De aanvaller werd jaren geleden gewogen en te licht bevonden door FC Utrecht - en dat zit hem nog altijd niet lekker. 

"Eindelijk in de Eredivisie. Ik kan bijna niet wachten op de wedstrijd tegen ADO Den Haag...", vertelt  de 26-jarige linksbuiten woensdag in een interview met de Stentor. Hij moet en zal komend jaar zijn gram halen. 

"Toen ik 17 was, werd ik bij FC Utrecht teruggezet naar de A1, na het ontslag van Willem van Hanegem. De Kromme zag het erg in mij zitten, maar zijn vervanger Ton du Chatinier blijkbaar niet. Dat is toch een open wond voor mij. Ik denk er vaak aan terug, hoe dat verlopen is. Maar daar kan ik nu mee gaan afrekenen."

In de zomer heeft hij samen met collega Leon de Kogel hard doorgetraind. "Bij personal trainer Patrick Willems. Dankzij al die extra arbeid, slaag ik in de voorbereiding met vlag en wimpel voor alle tests op de trainingen. Ik heb nog niet één keer echt afgezien", grijnst Wolters, die na een opstootje tijdens het playoff-duel met De Graafschap de bijnaam 'Rocky' vergaarde.