Cesc diep door het stof na smerige rode kaart: Naar de kleedkamer gekomen

Cesc diep door het stof na smerige rode kaart: "Naar de kleedkamer gekomen"

28-07-2016 08:43
4

Cesc Fabregas is na zijn schandalige rode kaart in de oefenwedstrijd van Chelsea tegen Liverpool de kleedkamer van The Reds binnengelopen om zijn excuses aan te bieden. Dat liet Jürgen Klopp na het 'vriendschappelijke' treffen in Amerika weten.

Fabregas werd met een rode kaart van het veld gestuurd tijdens de 1-0 zege van Chelsea na een horrortackle op de benen van Ragnar Klavan. "Hij is naar de kleedkamer gekomen en heeft sorry gezegd, hij kwam te laat in het duel", zei Klopp na het duel waarin verder zes gele kaarten vielen.

De Duitser lijkt Fabregas al te hebben vergeven. "Soms in het leven ben je te laat en krijg je een rode kaart. Dat is hoe het gaat. Het was niet meer dan een tik voor Klavan. Het komt wel goed met hem", aldus Klopp, die het verder ook niet zo'n hard duel vond. "Er was een normale intensiteit met een paar harde overtredingen."

"De spelers zijn niet honderd procent in vorm, dus soms zijn ze wat te laat in duels. Ik denk niet dat de wedstrijd te hard was, maar het was ook ver verwijderd van een vriendschappelijke wedstrijd. Dat is prima. Dat is waarom we hier zijn", aldus Klopp.

Bekijk de overtreding van Fabregas hier.