Mancini maakt weg voor De Boer nog niet vrij: Jullie praten daarover, ik niet

Mancini maakt weg voor De Boer nog niet vrij: "Jullie praten daarover, ik niet"

28-07-2016 09:30

Hoewel Frank de Boer en Leonardo al benaderd zouden zijn voor zijn functie, is er volgens Roberto Mancini 'helemaal geen spanning' tussen hem en Internazionale. De coach zou zijn contract willen inleveren vanwege het uitblijven van topaankopen.

Na het 1-1 gelijkspel tijdens de oefenwedstrijd van Inter tegen Estudiantes sprak Mancini de verhalen over zijn onvrede, die mede door hemzelf de wereld in waren gebracht, tegen. "Jullie zijn degenen die over mijn ontslag praten, niet ik", richtte Mancini zich tot journalisten. "Ik heb nooit gezegd dat er spanning is of dat ik vertrek. Ik ben hier en ik werk aan het verbeteren van Inter."

Terwijl Inter zich nauwelijks op de transfermarkt begeeft, dreigt topspeler Mauro Icardi wel naar Napoli te vertrekken. De clubleiding liet bij monde van voorzitter Erick Thohir al wel weten dat Icardi niet te koop staat. "Ben ik blij met dat standpunt? Ik ben de coach en hij is de voorzitter. Ik hoor niet blij te zijn over de dingen die hij zegt", aldus Mancini, die Icardi tijdens de oefenwedstrijd niet opstelde wegens een schouderblessure.