'Geen interesse van top-drie uit Eredivisie. Was de meest logische stap geweest'

'Geen interesse van top-drie uit Eredivisie. Was de meest logische stap geweest'

28-07-2016 11:21
11

Timo Letschert voetbalt na de huidige transferwindow misschien wel in Italië. De centrale verdediger van FC Utrecht geniet interesse van de Italiaanse Serie A-club Sassuolo. Zijn zaakwaarnemer reageert.

Sassuolo werd vorig seizoen zesde op het hoogste niveau van Italië en heeft zich gemeld bij Dick van Burik, die de belangen van Letschert behartigt. "Maar dat geldt voor meerdere buitenlandse clubs", benadrukt Van Burik in gesprek met FOX Sports. "En ja, dan heb je het over de grote competities."

Wedden

Meer odds

Op woensdag kwam al naar buiten dat Letschert op weg is naar een grotere club en een mooie transfer kan afdwingen. De 23-jarige verdediger is niet de enige Eredivisie-speler die aan Sassuolo wordt gelinkt, aangezien ook Rick Karsdorp naar verluidt op het verlanglijstje van de Italianen staat.

Letschert heeft zich bij Utrecht goed ontwikkeld in de voorbije jaren en werd zelfs opgeroepen voor het Nederlands elftal. Vanuit de Eredivisie-top is er geen interesse. Ook niet van Ajax en PSV, die voor andere centrale verdedigers kozen. "Er is geen concrete interesse van de top-drie-clubs voor hem geweest. Dat was in mijn ogen wel de meest logische stap geweest voor Timo", vertelt Van Burik.