'Clasie en ik hebben samen bij Feyenoord gespeeld, goede gozer én voetballer'

'Clasie en ik hebben samen bij Feyenoord gespeeld, goede gozer én voetballer'

28-07-2016 11:59

Voor Kamohelo Mokotjo van FC Twente was het duel met Southampton een weerzien met oude bekenden. De middenvelder verloor weliswaar met zijn club (1-2), maar hield een goed gevoel over aan het treffen.

Mokotjo kwam Jordy Clasie en Cuco Martina tegen. "Het was leuk tegen ze te spelen. Ik had een dag voor de wedstrijd contact met ze. We hebben gesproken over onze ervaringen in het verleden en dat we uitkeken naar het duel. Het is speciaal, want we zijn goede vrienden. Ik spreek regelmatig met ze. Clasie en ik hebben samen bij Feyenoord gespeeld. Hij is een goede gozer en een goede voetballer", stelt Mokotjo op de clubsite van Twente.

Wedden

Meer odds

Mokotjo is blij met de prestatie van Twente. "Voor mijn gevoel ging het goed. De trainer (René Hake, red.) was tevreden na afloop. Hij was blij met hoe we ons aanpasten op de verschillende systemen die we tijdens het seizoen kunnen gebruiken. We speelden tegen een sterk team als Southampton", zegt hij. "Ik heb het gevoel dat we er klaar voor zijn. Als we uitstralen wat we willen, gaat het dit seizoen niet alleen om overleven. Dan kunnen we misschien ook verrassen."